MónTerrassa
Veus Amigues neix per acompanyar la solitud de la Covid-19
sss
sss | ss

!--akiadsense-->

El projecte Veus Amigues neix durant la crisi sanitària per la COVID-19 a Catalunya, amb l’objectiu d’acompanyar totes les persones que pateixen la malaltia des dels hospitals, des de casa; també vol ser un acompanyament per a aquells infants que estan aïllats per tenir els pares o tutors legals afectats per la pandèmia.

El sistema de funcionament de Veus Amigues és a través de la plataforma iVoox, al perfil de Veus Amigues, on s’hi pot accedir des de dispositius mòbils, a través de l’aplicació, o via ordinador.

Ofereix un recull d’àudios de lectures, poemes, meditacions, interpretacions, contes, etc., classificats per temàtiques, llengües i edats, i on la veu és la protagonista per fer arribar escalf i suport a totes les persones que pateixen la malaltia en solitud o per la gent que per un motiu o altre està sola i aïllada. A més, també es volen oferir aparells amb els àudios descarregats a totes els punts mèdics on sigui possible.

El projecte està obert a tothom qui vulgui participar-hi, i es fa una crida a la col·laboració a través del mail som.veus.amigues@gmail.com.

El grup promotor està format per Sussi Freixa i Abel Gálvez, dos professors de Terrassa; Marta Digón, professional sanitària de l’Hospital Clínic; Mònica Estruch, editora i Marçal Llimona, periodista.

Nou comentari

Comparteix