MónTerrassa
Vergés ordena que ningú faci sopars d’empresa

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha ordenat aquest dilluns que ningú faci sopars d’empresa previs a les festes de Nadal. “No s’han de fer sopars d’empresa per desitjar-nos bon Nadal”, ha remarcat la consellera . Vergés ha insistit que “no s’han de fer les trobades presencials típiques” i ha remarcat que “és important mantenir la prudència” perquè “venen setmanes molt complexes, amb un repunt de la Rt i del número de casos”.

El subdirector de Protecció Civil, Sergio Delgado, en la mateixa línia, ha dit que s’ha de reduir tota activitat presencial per evitar contagis i que si es fa per raons de salut mental s’ha de fer “de forma extremadament segura”.

Delgado ha dit que no s’han de tenir contactes de risc els dies abans de quan vingui a casa algú que sigui del col·lectiu més de risc. “Quan vinguin a casa que estiguem nets de virus, durant la trobada cal reforçar la ventilació i renovar l’aire de l’estança perquè cada vegada hi ha més estudis que confirmen que els aerosols són elements de contagi importants”, ha afegit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa