MónTerrassa
Veïns de Matadepera exigeixen més seguretat davant l’onada de robatoris
  • CA
Manifestació contra els robatoris a l’Ajuntament
Manifestació contra els robatoris a l’Ajuntament | Miquel Badia (Ajuntament de Matadepera)

!--akiadsense-->

Els veïns de Matadepera (Vallès Occidental) han sortit al carrer aquest dimecres al vespre per exigir més protecció i seguretat davant l’onada de robatoris que fa setmanes que pateix el poble. Sota el lema ‘Matadepera Rebutja’, veïns de diferents barris s’han concentrat davant l’Ajuntament i les dependències de la Policia Local reclamant mesures per aturar la situació. Els manifestants han assegurat que és una “vergonya” el temps de resposta de la Policia Local quan s’alerta els agents que hi ha hagut un robatori, mentre han reclamat a l’Ajuntament que aprovi un pla de seguretat i faci un informe amb tots els robatoris que hi ha hagut els últims mesos. Al mateix temps, els veïns han reclamat a la Generalitat que permeti la contractació de vigilància privada.

Segons recull el manifest llegit aquest vespre, els veïns lamenten la “lentitud administrativa” de la Generalitat, a qui li retreuen impediments per contractar agents privats i passivitat a l’hora d’autoritzar la neteja dels torrents i rieres “per on s’escapen els lladres”.

En paral•lel, els veïns també s’encaren al govern municipal, a qui insten a “agilitzar” mesures per frenar els robatoris a diversos punts del poble. “Comencin a treballar des d’ara mateix per implementar mesures dissuasives, reforçar la seguretat del municipi i fiscalitzar la policia local”, apunta el manifest veïnal, on es defineix la situació del poble com a “emergència”.

Al mateix temps, pel que fa a la Policia Local, els veïns troben “vergonyós” que les dependències tanquin durant algunes dates senyalades del Nadal i asseguren que els agents mostren “falta d’actitud i competència” vers l’auge dels robatoris. “Cada dia que passa dona més la sensació que som el poble on és més fàcil robar del món”, conclouen els afectats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa