MónTerrassa
El Vapor Cortès recuperarà la vida gràcies a un projecte ambiciós de Prodis
  • CA
Visita al Vapor Cortès de Terrassa
Visita al Vapor Cortès de Terrassa | Rafel Casanova – BCF

!--akiadsense-->

L’alcalde Terrassa, Jordi Ballart; acompanyat dels portaveus dels Grups Municipals; ha visitat aquest divendres el Vapor de Prodis (Vapor Cortès) on els responsables de l’entitat Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca (Prodis) han explicat a les autoritats el seu projecte en aquest edifici.

El projecte Vapor de Prodis permetrà portar a l’antic Vapor Cortès un seguit de serveis a disposició de la ciutat: serveis ocupacionals, serveis d’inserció, un centre de paràlisi cerebral i nous projectes comunitaris, tot plegat seguint un nou model d’intervenció integral de persones adultes amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral. Per fer possible aquesta iniciativa, l’Ajuntament va cedir a l’entitat, per acord de Ple d’abril de 2019, una de les naus de l’antic complex industrial.

La rehabilitació de dues naus del Vapor Cortès, ubicades a pocs metres de les oficines centrals de la Fundació, és un dels projectes més importants de Prodis d’aquests últims anys. Aquesta reforma suposarà el trasllat del Centre Ocupacional Reina de la Pau a la nova ubicació, com també molts altres canvis que milloraran la qualitat dels serveis oferts per la fundació als seus usuaris/es.

Visita al Vapor Cortés de Terrassa
Visita al Vapor Cortés de Terrassa | Rafel Casanova – BCF

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa