MónTerrassa
T-usual i T-jove d’una zona s’integren a Tmobilitat en els preus habituals

La T-usual i la T-jove d’una zona s’integren a la T-mobilitat en els preus habituals. Fins aquest dimecres, els títols eren de curta durada i amb imports rebaixats.

La T-Usual i la T-Jove d’una zona tarifària començaran a operar des de la T-mobilitat a partir d’aquest dijous 23 de desembre de 2021 en els preus habituals i en les mateixes condicions que els títols magnètics en un total de 36 municipis que estan dins de l’AMB, informa l’àgència de notícies ACN. Segons ha informat l’Autoritat del Transport Metropolità, aquest dimecres ha finalitzat el període en què els títols eren de curta durada i a preu rebaixats i ara passaran a costar 40 euros per a 30 dies i 80 euros per a 90 euros, per a les persones menors de 25 anys. Durant la fase anterior –en els mesos d’octubre, novembre i desembre- s’han donat d’alta 60.000 persones, tant en el format targeta com en telèfon mòbil.

El nous preus que tindran a partir d’ara les targetes

El preu de la targeta passa a ser ara de 4,5 euros i d’1 euro si es fa amb mòbils Android amb NFC. Segons l’Autoritat del Transport Metropolità, la incorporació de la resta de títols del Sistema Tarifari Integrat, com ara la T-casual, i de la resta de zones de l’àrea de la demarcació de Barcelona serà progressiva i es durà a terme en etapes següents del desplegament del projecte.

Es pot adquirir de forma presencial i a través dels canals digitals

La T-mobilitat es pot adquirir de forma presencial i a través dels canals digitals. Per Internet, es pot demanar a través de les pàgines web de la T-Mobilitat, de TMB i a partir del pròxim 7 de gener, de FGC. També es pot tramitar a través de l’app mòbil de TMB.

Si s’opta per la via presencial, es pot comprar a diferents punts d’atenció de la xarxa de transport públic, entre ells el nou centre T-mobilitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa