MónTerrassa
Un nou bus connecta Sant Quirze i Terrassa passant per l’Hospital
  • CA

El Departament de Territori i Sostenibilitat posarà en marxa, el 4 de setembre, la nova línia d’autobús B9 Sant Quirze del Vallès – Hospital de Terrassa – Terrassa. La nova línia permetrà connectar Sant Quirze del Vallès i Terrassa d’una manera més directa, en especial amb l’Hospital comarcal de Terrassa, Mútua Terrassa i el campus de la UPC, i oferirà 13 expedicions diàries per sentit.

En paral·lel a l’entrada en funcionament d’aquesta nova línia, es reestructuraran algunes línies ja existents amb l’objectiu de millorar i optimitzar les comunicacions de diverses poblacions del Vallès Occidental i les connexions amb l’Hospital de Terrassa. En concret:

  • Les línies C2 (Sabadell-Terrassa-Martorell), C5 (Sabadell-Terrassa), C7 (Can Rull – Terrassa – Castellbisbal) i B8 (Sant Cugat del Vallès – Rubí – Terrassa), deixen d’accedir al municipi de Sant Quirze del Vallès, de manera que s’optimitza el recorregut actual d’aquestes línies.
  • La línia C7 (Can Rull – Terrassa – Castellbisbal) es reestructura per augmentar les possibilitats de comunicació del municipi de Castellbisbal amb el seu hospital de referència, ja que passarà de 4 a 9 expedicions per sentit, de dilluns a divendres feiners. Es manté l’oferta actual amb el barri de Can Rull de Sabadell, tot reduint el temps de viatge en aquelles expedicions que fins ara anaven a Sant Quirze del Vallès. A més, seran possibles els trajectes urbans pel municipi de Castellbisbal.

Aquestes línies són operades pel grup Moventis.

Horaris del nou autobús

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa