MónTerrassa
Un egarenc rep per error un ingrés de 450 euros per Bizum d’un desconegut

En Manuel, veí de Marchena (Sevilla) i en José, veí de Terrassa no es coneixen. No eren família, ni amics ni saludats. Però un bon dia, en José va rebre al seu compte corrent un ingrés de 450 euros. Eren d’en Manuel que li havia fet una transfarència via Bizum. Evidentment, havia estat un error. El sevillà havia marcat incorrectament el número de telèfon de la persona que havia de rebre el gairebé mig miler d’euros.

Així comença aquesta història -que podria haver estat tràgica però que ha acabat amb final feliç- que el diari andalús Nius recull, amb la participació dels dos protagonistes. “Vaig contactar amb ell i em va dir que tant aviat com li fos possible me’ls tornaria. I ho ha complert”, explica al mitjà. I és que en José no li sobren pas els diners, fins al punt que els 450 euros que en Manuel li va ingressar per error, tant aviat van entrar com sortir per pagar un préstec. Però això no va ser impediment perquè decidís ser honest i retornar-los al seu propietari. “Em va dir que el dia 10 havia de cobrar, i que me’ls tornaria. Vaig confiar en la seva paraula però clar al cap i a la fi no era més que un desconegut que no tenia perquè tornar-me’ls”. Però en José ho va fer. Quatre dies abans del previst, segons recull el diari digital.

I ha estat així com ha sorgit una amistat a més de mil quilòmetres de distància. L’agraïment d’en Manuel ha estat tant que li ha fet arribar a l’egarenc una bona panera de productes de la seva terra.

Abans que sapigués si hauria final feliç, en Manuel va explicar la seva història a les xarxes socials:

Nou comentari

Comparteix