MónTerrassa
Un cotxe escombra de matinada taules i cadires a la Rambla
Un cotxe s’endú per davant de matinada taules i cadires a la Rambla | Arnau Oller

!--akiadsense-->

Vianants, persones que miraven i compraven a les parades de la Rambla i clients de bars que gaudien de la Festa Major de Terrassa han patit aquesta matinada un gran ensurt quan un cotxe ha escombrat taules i cadires d’un establiment. Malgrat l’espectacularitat, i els desperfectes ocasionats, sembla que només hi ha hagut un ferit, una dona, i ha estat lleu.

!--akiadsense-->

Els fets han passat a quarts de dues, al tram de Rambla d’Ègara que hi ha entre els carrers de Torrella i de Gutemberg, a tocar de la plaça d’Anselm Clavé i del Parc dels Catalans, on actuava David Bustamante. Testimonis dels fets han explicat a Món Terrassa que un dels clients del bar s’ha situat davant del cotxe i l’ha aturat. Mentre, un altre ha colpejat el cotxe amb el puny. Ara per ara no se saben les causes de l’incident. Una altra testimoni aporta alguna dada més i diu que es tractava d’un cotxe de proteccio civil que anava a un avís amb la sirena. En veure que el pas estava barrat per les cadires i taules i no hi havia ningú assegut el conductor va tirar pel dret, explica.

!--akiadsense-->

La situació s’ha normalitzat poc després i la Festa Major ha continuat sense més incidències. Milers i milers de persones han assistit a un dels concerts més esperats, el de Bustamante. El parc dels Catalans i la Rambla estaven plenes de gom a gom.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Joan Carabassa a juliol 02, 2017 | 07:34
  Joan Carabassa juliol 02, 2017 | 07:34
  No passa res , es un pobre home , aixó forma part de la vida a les grans ciutats , sempre es un accident . Seguim amb aquesta historia mal explicada i donarem pas al Feixisme , que es on la gent anirà mentre els politics i els medis de comunicació oficials o bonistes segueixen explicant un conte de fades .
  11
  Icona de dislike al comentari de: Joan Carabassa a juliol 02, 2017 | 07:34 17
  Respon
 2. Icona del comentari de: Rafa a juliol 02, 2017 | 08:43
  Rafa juliol 02, 2017 | 08:43
  De mal explicdo nada , este energumeno estubo apunto de atropellar a mi mujer en una calle peaotnal colindante a la rambla , y no solo no aminoró la velocidad sino que la aumento. Era un chico entrado en kilos y gafas con chaleco reflectante que ponia organización. Quien lo vivio te dira que de pelicula nada . Lo.que tubo es suerte porque menuda desgracia podia a ver liado
 3. Icona del comentari de: jordi a juliol 02, 2017 | 17:02
  jordi juliol 02, 2017 | 17:02
  Quan es va endur les cadires NO portava les llums ni sirenes, el conductor es va encarar amb tots els que el vem aturar i quan vaig anar a buscar a la policia el van tindre que treure d'allà, sinó hagues acabat apallisat per culpa la seva "chuleria"
 4. Icona del comentari de: Martí Rives a juliol 02, 2017 | 22:56
  Martí Rives juliol 02, 2017 | 22:56
  Ara no em queda clar!! com pot fer aixo una persona que vetlla per nosaltres, no em queda molt clar els avian agredit i per aixo fugia? o va ser despres aixo dels cops de puny al cotxe?
 5. Icona del comentari de: Zarko a juliol 03, 2017 | 05:04
  Zarko juliol 03, 2017 | 05:04
  Joan Carbassa, feixisme? a ver que cojones tiene que ver eso ultimamente se acompaña a todo de esa palabra y gratis ademas, lo que tiene que dar este hombre es gracias, gracias por no haber conetido una desgracia irreparable y gracias por no haberse encontrado a ningun miembro de las FFCC de seguridad entre la gente por que como esta el patio con un nivel 4 de alerta terrorista y comparando el echo con otros sucedidos en paises vecinos igual le hubieran volado la cabeza.
 6. Icona del comentari de: Germán a juliol 03, 2017 | 08:45
  Germán juliol 03, 2017 | 08:45
  Jo estava present i al costat amb la meva filla petita. Un cotxe de l'organització a de sapiguer per quins carrers es pot passar, no anava d'emergències, es més, jo estava acompanyat d'un funcionari i en un estat d'alerta 4, que creieu que van pensar?? Amb alerta o no aquesta persona no podia fer lo que va fer ja que va posar en perill a més gent que la "sospitosa emergència"
 7. Icona del comentari de: jordi a juliol 03, 2017 | 08:58
  jordi juliol 03, 2017 | 08:58
  Podia haver generat una estampida, el concert de plaça catalans estava a mitja actuacio. La que podia haver liat.....
 8. Icona del comentari de: Joan Carabassa a juliol 03, 2017 | 10:31
  Joan Carabassa juliol 03, 2017 | 10:31
  Zarko , el Feixisme surt del seu cau , quan no s'expliquen les coses , quan un senyor amb un vehicle s´emporta el que sigui per devant , i que la noticia , a excepció del Mon , ha estat silenciada arreu . Ah peró el Mon tampoc ho explica tot , qui era el conductor ???? , va ser detingut ???? etc . El Feixisme surt del seu cau , quan li donen peixet disfressant possibles atemptats , com cosa de quatre eixelebrats .
 9. Icona del comentari de: Joan Carabassa a juliol 03, 2017 | 10:33
  Joan Carabassa juliol 03, 2017 | 10:33
  Zarko , el Feixisme surt del seu cau , quan els rumors per Terrassa són que es va produir un intent d'atemptat islamista , i són aixi per falta d'informació del que va passar . Tot aixó ho aprofiten els grups faixistes per escombrar cap a sa casa .

Nou comentari

Comparteix