Voluntariat de Matadepera | Matadepera.cat

!--akiadsense-->

Amb el títol “Vine i Gaudeix!”, la regidoria de Benestar Social ha presentat una nova edició de les activitats per a la gent gran de cara al curs 2016/17, informa Matadepera.cat. Adreçat a persones empadronades a Matadepera de més grans de 60 anys (però obert a qualsevol edat sempre i quan hi hagi places), es tracta d’una quarantena d’activitats que duen a terme persones voluntàries del poble a partir del proper dilluns 17 d’octubre.

D’entre les activitats que es continuen aquest any hi ha converses en català, italià, anglès, francès i alemany, aquarel·la i oli, informàtica, ninos de peluix, teatre, manualitats, jardineria, jocs de taula, cursos de cuina, activitats musicals, decoració floral, mòbils i màquines de retratar, patchwork, puntes de coixí, i tallers creatius, entre d’altres. També hi ha Racó de la Memòria, Gimnàstica i Ioga.

De les novetats, destacar un taller de llatí, un taller de píndoles tecnològiques, un d’iniciació a la fotografia, un taller creatiu i passejades en BTT per l’entorn del poble. També s’ha incorporat a darrera hora un taller d’escacs i un altre de grup de converses en català, pensat per gent que li costi parlar o que li falti fluïdesa.

Les inscripcions es poden fer fins aquest 23 de setembre a l’Oficina d’Atenció Ciutadana(Plaça de l’Ajuntament), de dilluns a divendres de 9 a 2, i els dimecres de 4 a 7 de la tarda.

Nou comentari