MónTerrassa
Últimes entrades per veure el musical de La Bella y la Bestia al Centre Cultural
  • CA
sss

!--akiadsense-->

El musical de La Bella y la Bestia arriba amb tres funcions el 10 i 11 d’abril Centre Cultural Terrassa.

El públic familiar torna a tenir una cita al Centre Cultural Terrassa amb aquesta obra que recupera la història i les cançons del famós conte tradicional que la factoria Disney ha portat amb tant èxit al cinema. Una història plena de màgia i amb boniques coreografies acompanyades de cançons en directe. Degut a que les entrades per les funcions del diumenge (12’30h i 18h) es van exhaurir ràpidament, s’ha obert una tercera funció el dissabte 10 d’abril a les 17’30h. L’aforament està reduït el 50% i es garanteix la distància de seguretat entre el públic.

Sinopsi

La Bella, una jove brillant, culta i enèrgica, somia amb aventures i un món que s’estén més enllà dels confins de seu poble a França. La Bella no vol saber res del seu pretendent, un arrogant i cregut noi del poble. Tot canvia el dia que el seu pare és empresonat al castell d’una horrible Bèstia. Aterrat, l’home suplica clemència i la Bèstia accedeix si la Bella va a viure amb ell al castell. El musical està basat en les pel·lícules homònimes de Disney, que a la vegada són una adaptació del conte de fades francès escrit per Jeanny-Marie Leprince de Beaumont al segle XVIII.

La història de La Bella i la Bèstia posa en valor la bellesa interior que tots portem dins, una bellesa que amb els anys pot millorar ja que aquesta no té data de caducitat. Les dades La Bella y la Bestia Dies: dissabte 10 d’abril a les 17’30h diumenge 11 d’abril ENTRADES EXHAURIDES Lloc: Centre Cultural Terrassa. Rambla d’Ègara, 340 Preu: 15-20€ Més info: https://www.fundacioct.cat/programacio/la-bella-i-la-bestia/ | VÍDEO Venda d’entrades Taquilla Centre Cultural Terrassa Rambla d’Ègara, 340 Terrassa (dilluns a dissabtes de 16 a 20h i una hora abans de la funció) Internet www.fundacioct.cat Telèfon 935197039

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa