MónTerrassa
Troben restes òssies molt a prop d’on es va localitzar en Faustino
  • CA

Amb motiu de la descoberta del cadàver d’en Faustino Aranda, Mossos d’Esquadra van estar inspeccionant de forma minuciosa tota la zona. D’aquesta manera, segons ha pogut saber Món Terrassa i han confirmat fonts policials, molt a prop d’on es va trobar el cos sense vida del veí de Can Tusell de Terrassa, a la zona on es troben ubicats Mercavallès i el Consell Comarcal del Vallès Occidental, s’han localitzat unes restes òssies pertanyents a una altra persona.

En aquests moments s’està fent la prova d’ADN. Mossos es troba a l’espera del resultat de les analítiques per poder esbrinar de qui es tracta, i si era una persona que constava com a desapareguda, o no. Segons apunten algunes fonts consultades per aquest mitjà, sembla que les restes òssies no serien recents, sinó que tindrien diversos anys. La investigació resta oberta.

La descoberta ha estat pura casualitat i ha deixat “bocabadada” i “molt sorpresa” a la família d’en Faustino. Les filles havien manifestat que el primer diumenge de recerca oficial, amb la presència dels Bombers però també de les unitats canines, aquesta zona -que s’utilitzava com a punt d’inici del dispositiu- havia estat registrada “a fons”. “Ens van dir que s’havia buscat de manera intensa a 500 metres a la rodona, per això vam decidir fer la recerca més enllà, en direcció Sabadell“, explicava l’Ana, filla del difunt a Món Terrassa.

Després, tal com elles mateixes van poder comprovar, no havia estat ben bé així, ja que revisades les càmeres de seguretat que mostraven l’últim moment en què es va veure en Faustino en vida, van anar a “fer un cop d’ull” i va ser quan es van trobar el seu pare al fons d’un barranc. Un barranc que ara, quatre dies després ha revelat una nova troballa macabra.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa