MónTerrassa
Trobat el nen desaparegut a Terrassa des de dissabte
  • CA

Kevin Ballesteros ja ha donat senyals de vida a la seva família. Aquest dijous, pels volts de les dotze del migdia, el jove egarenc de 15 anys que portava “desaparegut” des de dissabte ha estat trobat en un pis de Terrassa, on segons Canal Terrassa, un amic major d’edat i amb antecedents policials l’amagava.

Segons ha pogut confirmar Món Terrassa, l’adolescent es troba en aquests moments a comissaria dels Mossos d’Esquadra de Terrassa. Es troba en perfecte estat de salut i s’ha reunit amb els familiars. Per ara es desconeixen els motius de la seva marxa, però tot indica que va ser voluntària.

Els pares van interposar el passat dilluns dia 30 de gener una denúncia de desaparició després que el seu fill no tornés a casa el diumenge després de passar la nit, suposadament, a casa d’un amic. Al llarg d’aquests dies s’ha fet difusió a través de tots els canals oficials i mitjans de comunicació de la seva desaparició.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Roberto Mugre. a febrer 02, 2017 | 14:01
    Roberto Mugre. febrer 02, 2017 | 14:01
    Nen als 15 anys? En tot cas noi.
  2. Icona del comentari de: Ja ho veus a febrer 02, 2017 | 20:24
    Ja ho veus febrer 02, 2017 | 20:24
    Noi? Un nen, nen, nen.... i malcriat. Igual que milers que fan el boig tant com volen.
  3. Icona del comentari de: Gatsby a febrer 03, 2017 | 00:17
    Gatsby febrer 03, 2017 | 00:17
    Ni nen ni noi. Diguem-ne adolescent perquè això és el que és. És una edat molt especial per a moltes persones. Recordeu que en aquesta edat controlar les emocions es fa molt complicat a vegades i pot portar a situacions tant poc desitjables com aquesta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa