MónTerrassa
Tres sessions a Mútua Terrassa dedicades a l’esclerosis múltiple
  • CA

El proper dimecres, 26 de febrer, la Unitat d’Esclerosis Múltiple del servei de Neurologia de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) donarà el tret de sortida a un total de tres sessions monogràfiques sobre Esclerosis Múltiple coordinades pel Dr. Javier Sotoca, adjunt al servei. Aquesta primera anirà dirigida especialment als professionals del servei d’Urgències i se celebrarà a l’edifici docent entre les 15.30 i les 16.30h.

En els últims anys, la complexitat de maneig de l’Esclerosi Múltiple ha anat en augment davant la presència d’un major nombre de tractaments, el desenvolupament de tractaments simptomàtics i un increment en termes de coneixement sobre les implicacions dels mateixos. Per aquest motiu i davant d’aquest context, des del servei de Neurologia s’ha apostat per aquesta iniciativa des de la vessant formativa i informativa. En la sessió en qüestió hi ha previst abordar els conceptes clau de la malaltia com la fisiopatologia, la clínica, els criteris diagnòstics, els tipus d’Esclerosis Múltiple així com el tractament de la mateixa en poblacions especials com embarassades, menors de 18 anys o majors de 60. Tanmateix, també es tractaran els brots en termes d’actuació davant la sospita d’aparició, potencials complicacions de tractaments, malalties concominants i comorbilitats així com fluxos de derivació i vies de contacte.

El dilluns, 23 de març es celebrarà una nova sessió i en aquest cas anirà dirigida als professionals d’Atenció Primària. També tindrà lloc a l’edifici docent i l’horari serà de 16.30 a 18h. Abans però, el dilluns 2 de març el servei ha programat una sessió dirigida a pacients i familiars. Se celebrarà al mateix emplaçament, en aquest cas entre les 16.30 i les 19.30h.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa