MónTerrassa
Tres gossos perduts a Terrassa: crida per trobar-ne la família
  • CA

Crida a trobar la família de diversos gossos que han estat trobats perduts per Terrassa. Els voluntaris del Centre d’Atenció d’Animals Domèstics ha publicat a través de les xarxes socials la imatge i la descripció dels tres animals que han estat recollits en diversos punts de la ciutat i que han estat traslladats a la protectora. Es tracta d’una manera de poder localitzar els seus propietaris després que hagin passat alguns dies i ningú s’hagi presentat demanant per ells. Recorden que aquests animals no es troben en adopció, ja que se’ls pressuposa que tenen uns propietaris que els estan esperant. A més, aquelles persones que es presentin a la protectora dient que en són els amos se’ls exigirà les corresponents proves (documentació, etc), per assegurar que va a parar les mans correctes i torna a la veritable llar.

El primer és un gos mascle (correspon a la imatge de dalt de la notícia), trobat el passat 8 de novembre al carrer Venus, al barri de Can Parellada de Terrassa. Actualment es troba atès al CAAD i es demana a la família que el vingui a buscar.

La imatge d’aquí sota correspon a una femella que va ser trobada el passat 23 d’octubre quan es trobava deambulant pel carrer de la Castellassa, a Terrassa. També continua estant a les instal·lacions de la protectora a l’espera que els seus propietaris la reclamin. Es demana que si es coneix la família o se’n té alguna informació que es faci arribar al CAAD a través dels perfils a les xarxes socials d’Instagram (@protectoraterrassa) o Facebook.

Finalment, el darrer gos que s’ha trobat correspon a una femella, i va ser traslladada al CAAD el passat 6 de novembre quan va ser recollida per la brigada municipal al carrer d’Argentina, al barri de Can Palet de Vista Alegre. Com en els altres dos casos es demana que si algú té informació o és el propietari que es posi en contacte amb la protectora per poder retornar l’animal a casa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa