MónTerrassa
Terrassa recorda la mort de tres joves en l’incendi del juliol de 1994 a Montserrat
  • CA
Acte oficial en record a les víctimes de l'incendi de 1994
Acte oficial en record a les víctimes de l’incendi de 1994 | J.M.O.

!--akiadsense-->

Aquest 4 de juliol fa 25 anys d’una gran tragèdia que va colpir la ciutat i el país. Tres joves de Terrassa van morir en l’incendi que va afectar una part del parc natural de la muntanya de Montserrat. Les flames van cremar prop del 40% del terme municipal de Collbató. El foc es va declarar al sector del cementiri i es va estendre ràpidament en dues direccions.

Aprofitant que era Festa Major a Terrassa, 17 persones d’un grup escolta egarenc se’n va anar a Montserrat a fer una costellada. Els joves van quedar atrapats a la porta de les coves de CoIlbaté, on es van anar a protegir del foc. Marta Rosa Murcia, Ramon Bonet i Manel Gordillo, d’entre 20 i 25 anys, van morir per asfixia.

L’alcalde Jordi Ballart, acompanyat de membres de la Corporació Local, ha participat aquest dijous a la tarda en l’Acte en memòria de les víctimes de Terrassa en l’incendi a les Coves del Salnitre de Collbató, on van perdre la vida tres veïns i veïnes del barri d’Ègara. La jornada s’ha fet a la plaça de la Immaculada, organitzada per l’Ajuntament il’Associació de Veïns del Barri d’Ègara.

Veïns i familiars de les víctimes dipositant flors en el seu record
Veïns i familiars de les víctimes dipositant flors en el seu record | J.M.O.

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa