MónTerrassa
Tres dies de festa major a Sant Llorenç
  • CA

El barri de Sant Llorenç de Terrassa es prepara per gaudir de tres dies de festa major. L’Associació de Veïns ha organitzat diversos espectacles, esports, tallers i molt més perquè en puguin participar nens i adults, i que abracin tots els gustos. El tret de sortida serà aquest divendres, 1 d’octubre, a les sis de la tarda, des del poliesportiu del barri, amb un clínic de futbol sala i korfbal a càrrec d’Egara Futsal i Sant Llorenç Korfbal Club. Ja al vespre, a les 20h, l’escola Sant Llorenç, al carrer Castellsapera, 82, acollirà la Tabalada popular amb l’Associació Colla Jove de Diables de Sant Llorenç.

Sense temps per descansar, dissabte a les 9 del matí, IV Torneig Solidari Futsal Cup de Terrassa, que s’allargarà fins a les deu de la nit i on es podran gaudir de diferents partidets. A les 10 del matí, hi haurà una exposició de cotxes antics al pàrquing Plaça Font de l’Olla, gràcies a la col·laboració de Motor Clàssic Club. De 10 a 13h, el poliesportiu serà el protagonista, primer amb entrenaments ràdio vehicles radiocontrol amb Radio Control Terrassa, i després amb una exhibició d’Ultimate, d’Ultimate Terrassa. L’activitat es reprendrà a les 9 del vespre, amb un espectacle de foc de l’Associació Colla Jove de Diables. A un quart d’onze de la nit, torn del pregó a càrrec de Gent Gran del Barri. I a dos quarts d’onze, Toni Torres omplirà l’escola amb un gran espectacle.

Per diumenge, diversos plats forts. Es començarà amb una nova ronda de partits -les finals- del Torneig Solidari Futsal Cup. A la mateixa, hora, però a la pista de Petanca Sant Llorenç, hi haurà torneig Ultimate, mentre que al poliesportiu Sant Llorenç s’hi farà una carrera de cotxes radiocontrol de diferents categories. I a les 10 del matí, la gran festa infantil amb la col·laboració de l’Esplai Farfalla, ADM, Boixos de Sant Llorenç, Associació Colla de Joves de Diables i Voluntaris Terrassa. A les 10 del matí, hi haurà una pedalada popular solidària amb San Filippo. Ja a la tarda, a les 17h, torneig de petanca amb el Club d’Amics de la Petanca de Sant Llorenç, i balls de tarda a l’escola amb els grups 42th Dance Street i Line Dance Steps. A dos quarts de nou del vespre, l’AV donarà per finalitzada la festa major.

Des de l’associació veïnal recorden que la programació d’enguany s’ha vist afectada per la pandèmia de Covid i tot i que s’han pogut realitzar diversos actes, les mesures de seguretat continuen vigents. Recomanen que s’estigui atent a les xarxes socials @avvsantllorenc o a l’oficina de l”AV per si hi ha canvis d’última hora.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa