La carpa instal·lada a la plaça Immaculada per fer PCR

La carpa instal·lada a la plaça Immaculada per fer PCR | Xavi Hurtado

Dimarts, 4 d’abril, va ser el pitjor dia amb diferència des del mes de juny de dades de nous positius a Terrassa. La ciutat va sumar-ne més de 70, una xifra que no s’assolia des del mes de març, en el pic de la pandèmia. Els dos dies següents, dimecres i dijous, el nombre de positius per PCR va baixar, tot i així les xifres van continuar sent excessivament elevades, amb 43 casos i 23 casos detectats.

Tampoc milloren les xifres de persones de Terrassa ingressades als hospitals per culpa de la Covid. Actualment hi ha 24 persones, set mes de les que hi havia ahir. I es manté una persona a la UCI.

Des de l’Ajuntament afirmen que es continua treballant per “contenir el màxim el coronavirus”, a través de la cooperació constant amb la Generalitat. Tanmateix demanen coresponsabilitat ciutadana i que es compleixin els protocols sanitaris al màxim: Mascareta, Mans (rentat freqüent) i Metres (1,5 metres de distància física). Evitem aglomeracions de persones: no li posem fàcils les coses al coronavirus.

Positius a Terrassa

Nou comentari