MónTerrassa
El transport escolar comarcal perd alumnes aquest curs 2020-21
  • CA

El curs 2020-21 comença amb 1.439 alumnes amb plaça assignada al Servei de transport escolar, una xifra similar al curs passat, quan van iniciar el curs un total de 1.473 alumnes. Enguany, del total dels alumnes, 460 són alumnat d’escoles, 336 d’instituts i 643 d’escoles d’educació especial.

D’acord amb el Pla d’actuació per al curs 2020-2021 aprovat pel Comitè Tècnic del PROCICAT el 3 de juliol i conforme els protocols que cada una de les empreses concessionàries ha previst, el Consell Comarcal s’ha elaborat el document de “Mesures preventives davant la COVID-19” al Servei de transport escolar del Vallès Occidental, curs 2020-2021. També s’ha emès un comunicat per a les famílies amb la informació operativa per a l’inici de curs.

Es dona servei a 28 centres educatius: 7 escoles, 9 instituts i 12 escoles d’educació especial. L’alumnat beneficiari és de tota la comarca menys Gallifa (aquests està escolaritzat a municipis del Vallès Oriental) i els centres educatius de destí es troben als municipis de Cerdanyola, Castellbisbal, Rubí, Sant Cugat, Sant Quirze, Vacarisses, Viladecavalls, Terrassa, Castellar del Vallès, Santa Perpètua i Sabadell.

Els horaris del servei de transport escolar mantenen el seu horari habitual d’arribada als centres educatius i de sortida. Segons el Pla d’actuació per al curs 2020-2021 per a centres educatius en el marc de la pandèmia, els centres organitzaran l’alumnat un cop baixi de l’autocar i els espais d’espera per accedir al transport escolar de tornada al municipi. El personal assignat al servei, xofers i acompanyants col·laboraran i seguiran les indicacions i protocols d’entrada i sortida que han establert les diferents direccions educatives a cada centre docent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa