MónTerrassa
Trajectes guiats amb el Bus Parc per accedir al parc de Sant Llorenç
  • CA
Bus Parc
Bus Parc | Diputació de Barcelona

!--akiadsense-->

El diumenge 2 de juny, amb motiu de celebrar-se el Dia Europeu dels Parcs, el servei de transport públic de Bus Parc per accedir al Parc Natural del Montseny i al del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, oferirà un servei de guiatge explicatiu dels diferents elements durant el trajecte amb transport públic que porta a aquests dos espais protegits de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

Aquesta és la primera ocasió en que el Bus Parc ofereix aquest servei de guiatge explicatiu durant el recorregut als viatgers, al mateix preu de bitllet senzill i combinat que el servei regular.

Al Parc Natural del Montseny, el servei s’oferirà en els trajectes de Sant Celoni a Santa Fe i a Fontmartina, en els serveis que surten de l’estació de Renfe de Sant Celoni a les 10.10 h i a les 12.10 h. i anirà a càrrec de monitors de Viladrau Educació.

Pel que fa al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, el servei es farà en tots els set trajectes d’anada des de l’estació de Terrassa Renfe Nord fins a Coll d’Estenalles, des de les 8.30 h del matí fins al de les 16.40 de la tarda, a càrrec de monitors del Centre d’Interpretació del Medi Ambient (CIMA).

En els dos casos, els monitors explicaran durant el trajecte, les principals característiques d’aquests espais naturals, destacant els diferents elements de la flora i la geologia que es poden observar al llarg del recorregut, així com històries i singularitats que es poden trobar en aquests parcs.

Així mateix, per commemorar el Dia Europeu dels Parcs, la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona organitza, del 25 de maig al 9 de juny, més de cinquanta activitats gratuïtes per fer en el conjunt d’espais naturals entre caminades, rutes guiades, portes obertes als conjunts arquitectònics i monumentals així com activitats lúdiques.

Programa d’activitats Dia Europeu dels Parcs

Horaris dels Bus Parc: Bus Parc Montseny / Bus parc Sant Llorenç

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa