MónTerrassa
Tornen a pujar els pacients ingressats per Covid als centres hospitalaris
  • CA

El nombre persones ingressades per Covid-19 als centres hospitalaris de Terrassa ha tornat a patir un repunt, després d’una setmana amb la xifra a la baixa. Segons les últimes dades del Departament de Salut actualitzades a dia 6 de maig 2022, els ingressos han tornat a augmentar fins a situar-se gairebé als 40 ingressats. Actualment, hi ha un total de 37 persones ingressades, mentre que l’anterior setmana n’hi havia 28.

Aquest augment arriba després d’una setmana amb el nombre de pacients a la baixa. Després de les vacances de Setmana Santa, el 22 d’abril, el nombre d’ingressos es va disparar fins arribar als 40. Una setmana més tard, el 29 d’abril, la xifra va disminuir considerablement fins als 28 pacients. I una setmana més tard, a 6 de maig, el nombre de pacients se situa en 37, gairebé la mateixa xifra que després de Setmana Santa.

Juntament amb el nombre de pacients ingressats, la resta d’indicadors continuen augmentant. Pel que fa els nous contagis registrats, aquesta darrera setmana -del 30 d’abril al 6 de maig- s’han registrat 518 nous contagis, 145 més que fa una setmana i 217 més que fa dues. Aquesta xifra significa que aquesta darrera setmana s’han detectat de mitjana 74 nous positius cada dia.

El risc de rebrot es dispara i la velocitat de reproducció es manté per sobre d’1

El risc de rebrot també es dispara a la nostra ciutat, superant ja els 500 punts. Exactament, es troba a 521 punts, 170 més que la setmana passada i 220 que fa dues. Amb aquesta pujada, Terrassa continua mantenint-se amb un risc de rebrot considerat elevat.

La velocitat de reproducció continua mantenint-se per sobre d’1, el que es tradueix en que l’epidèmia creix. Concretament, la velocitat es troba a 1,37, mentre que fa set dies estava a 1,24.

Pel que fa les defuncions, es continuen mantenint a 688 morts, ja que aquesta darrera setmana no s’ha registrat cap defunció pel virus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa