MónTerrassa
Tornen les limitacions d’accés al Consorci Sanitari de Terrassa
  • CA

El Consorci Sanitari de Terrassa torna a limitar l’accés a partir d’aquest divendres, 3 de desembre de 2021. Així s’ha decidit després de comprovar l’evolució de la pandèmia, amb un increment de casos de contagis i d’ingressos per Covid-19. D’aquesta manera, les visites a l’Hospital de Terrassa i a l’Hospital de Sant Llàtzer es tornen a veure restringides.

Hospital de Terrassa

Així, el CST informa que a l’Hospital de Terrassa, a les plantes COVID no es permetrà les visites excepte en situacions de final de vida o valoració de l’equip assistencial. Pel que fa a les plantes NO Covid, es permetrà l’accés d’1 visita diària però en horaris regulats en funció del llit que ocupin (llit A de 12:30 a 14 h; i llit B: de 15 a 16.30 h). A l’entrada principal hi ha un control d’accés on el visitant comunicarà a quin pacient va a visitar. Seguidament, es faran les mesures de protecció: higiene de mans amb solució hidroalcohòlica i ús obligatori de mascareta quirúrgica. A més, durant l’estada, els visitants romandran a l’habitació, amb la mascareta posada i evitaran transitar pels passadissos o zones comuns. En cas de marxar, ja no es podrà tornar a entrar.

D’altra banda, al Servei d’Urgències no poden entrar acompanyants, excepte en casos excepcionals que indicaran els professionals del centre. Els infants estaran acompanyats sempre d’un adult en la seva estada a l’Hospital. Pel que fa a nounats, l’entrada restarà permesa només als pares. Les embarassades poden estar acompanyades per un adult a la Sala de Parts i durant el seu ingrés. Pel que fa a les visites del Servei de Cures Pal·liatives i en les situacions d’acompanyament a final de vida, l’equip assistencial contactarà directament amb els familiars indicant les condicions específiques del funcionament del servei.

Hospital Sant Llàtzer

Respecte a l’Hospital Sant Llàtzer, els dies de visita són de dilluns a diumenge. L’horari s’estableix segons el llit que ocupa el pacient: si és Llits A i C: d’11 a 12 h o de 18:30 a 19:30 h; si son Llits B: de 12:30 a 13:30 h o de 17 a 18 h. Només es permetrà 1 visita diària per pacient i la durada serà d’1 hora. Es farà a l’habitació i es recomana que els acompanyants estiguin correctament vacunats.

Pel que fa a les visites de la Residència, seran amb cita prèvia, i a partir de divendres 3 de desembre, s’haurà de presentar el passaport COVID. Els no vacunats se’ls hi farà un Test d’Antígens Ràpid (TAR) abans de la visita.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa