MónTerrassa
Tornen els controls d’accés al Parc Natural de Sant Llorenç
  • CA

La Diputació de Barcelona, com entitat gestora dels parcs naturals de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, regularà els accessos de vehicles a aquests espais naturals els dies 7 i 8 de desembre, entre les 9.00 i les 14.00 hores, en previsió d’una afluència important de visitants. Les mesures de mobilitat venen dictaminades pel PROCICAT per aquests dies.

Les mesures de regulació dels accessos en determinats punts d’aquests dos espais naturals seran les mateixes que es van aplicar el cap de setmana del 24 i 25 d’octubre, destinades a resoldre els problemes de caràcter social i mediambiental provocades per la sobre afluència de visitants i que afecten especialment els 12 del de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

La regulació d’accessos als punts més freqüentats d’aquests parcs s’establirà en el moment que les zones d’aparcament existents arribin a la seva plena capacitat, amb reforç de personal dels parcs, guardes i informadors, així com de Mossos d’Esquadra i Agents Rurals. Dins l’àmbit de del Parc Natural del Montseny hi ha actualment 1.174 places d’aparcament i fora d’aquest àmbit hi ha 609 places ampliables fins a un total de 1.381 places.

També, durant els dos dies, funcionarà el servei del Bus Parc de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, amb serveis regulars cada hora entre les 8.30 h del matí des l’Estació del Nord de Terrassa fins a Coll d’Estenalles, Mura i Talamanca.

Punts de regulació al Parc de Sant Llorenç

– BV-1221 Eix Central Matadepera – Talamanca

– Accés al Coll d’Estenalles: BV-1221 carretera de Matadepera – Mura – Talamanca: PK 6, a la rotonda de la urbanització de les Pedritxes (Matadepera)

– Des de Talamanca: BV-1221 regulació a la cruïlla amb la BV-1223 cap al Coll d’Estenalles, deixant pas cap a Mura, segons evolucioni la situació.

– B-124: Eix Oriental Castellar del Vallès – Sant Llorenç Savall – Monistrol de Calders

– PK 12 accés a la vall d’Horta (Sant Llorenç Savall); PK 24,9 accés a Granera i PK 32 accés a Monistrol de Calders.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa