MónTerrassa
Torna la pluja a Terrassa
  • CA

Tots els models es posen d’acord. HI hauà pluja a Terrassa i el Vallès Occidental dijous, sobretot a partir del migdia i fins al vespre. Les temperatures seran més baixes del que és habitual per l’època, informa el meteoròleg de Món Terrassa Ramon Navarro.

De matinada la precipitació s’iniciarà pel terç sud de Catalunya, a partir del matí s’estendrà i afectarà a qualsevol punt, sobretot al litoral, prelitoral i zones de muntanya. Serà d’intensitat entre feble i moderada, localment amb tempesta i no es descarta que acompanyada de calamarsa. La quantitat de precipitació acumulada serà entre poc abundant i abundant. La cota de neu se situarà entorn dels 2.300 metres.

De matinada i al llarg del matí la nuvolositat augmentarà de sud a nord i s’anirà ennuvolant fins a quedar molt ennuvolat o cobert a partir de mig matí. Al final del dia la nuvolositat tendirà a minvar minvarà pel sud i pel litoral.

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa i es donarà al final del dia a nombrosos punts de l’interior. Per la seva banda, la màxima serà entre moderadament i acusadament més baixa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa