MónTerrassa
Torna la Festa i Tast del Concurs de Ratafia Artesana de Terrassa

El dissabte 15 d’octubre tindrà lloc la vuitena edició de la Festa i Tast del Concurs de Ratafia Artesana de Terrassa, al Raval de Montserrat, davant de la Farmàcia Albinyana i del Mercat de la Independència. Un producte típicament català. Un licor dolç que es pren generalment com a aperitiu o en la sobretaula després d’un bon àpat. N’hi ha essencialment de dos tipus: les fetes amb misteles i les que aposten pels sucs de fruits.

La primera edició de la Festa i Tast del Concurs de Ratafia Artesana és de 2015

La primera Festa i Tast del Concurs de Ratafia Artesana de Terrassa data de l’any 2015. Ja en són vuit els anys. Així ha estat que de manera ininterrompuda, en aquestes edicions són com un avís que arriben els dies de tardor. Aleshores, com tots els qui a redós de la màgia de la Nit de Sant Joan han fet aquesta dolça alquímia, enceten les ampolles de ratafia, que s’han tingut descansant després d’haver-ne filtrat la maceració de licor, anous verdes, herbes aromàtiques i espècies.

Ara és el moment de la veritat! De tastar-ne el màgic resultat, de gaudir-ne del seu sabor i aroma!

Una trobada d’amics on descobrir els licors

I també de presentar-les a un concurs, a la 8a. Festa i Tast del Concurs de Ratafia de Terrassa, que més que una competència vol ser-ne una palestra d’amics per compartir-hi els resultats i les experiències. De degustar el buquet vallesà que ens aporten els aromes, de les herbes eixides a l’empara del Massís de Sant Llorenç.

“Així que us animen a presentar-vos a la 8a. Festa i Tast del Concurs de Ratafia de Terrassa, amb les vostres ratafies, i si encara no n’heu fet, estarem molt contents de compartir amb vosaltres la 8a. Festa i Tast del Concurs de Ratafia de Terrassa, el dissabte 15 d’octubre al Raval de Montserrat, on esperem poder-vos saludar personalment”, escriuen els organitzadors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa