MónTerrassa
Torna el Bus Parc al Parc Natural de Sant Llorenç
  • CA

Aquest cap de setmana, d’acord amb les noves mesures de mobilitat adoptades pel PROCICAT per a la contenció de la COVID-19, les quals limiten els desplaçaments a l’àmbit comarcal, es reprèn el servei del Bus Parc al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny i al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Les noves mesures permeten també posar en marxa el programa de Passejades guiades a la Xarxa de Parcs Naturals d’aquest 2021, però només per a participants de la comarca on es facin. Es mantenen els controls de mobilitat per part de Mossos i Agents Rurals per evitar desplaçaments no autoritzats.

El servei de Bus Parc es va aturar el 7 de gener arran del pas al confinament municipal. Ara es reprèn però amb limitacions. Així, al Parc Natural del Montseny només el podran utilitzar els ciutadans del Vallès Oriental, ja que surt de Sant Celoni i Campins fins a Fogars de Montclús. Pel que fa al de Parc de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, el Bus Parc dona servei als ciutadans de dues comarques, per una banda el Vallès Occidental (Terrassa i Matadepera) i, per l’altra, el Bages (Mura i Talamanca).

D’altra banda, la majoria de les àrees d’esplai i de lleure de la Xarxa de Parcs Naturals segueixen tancades al públic, excepte per a les activitats docents i de lleure infantil i juvenil amb permís o aquelles que estan gestionades per empreses concessionades i que, en cas d’obrir, es regeixen per la normativa que el PROCICAT ha establert per al sector de la restauració.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa