MónTerrassa
Torna a augmentar la xifra de morts per Covid a Terrassa

La xifra de morts per Covid a Terrassa ha tornat a augmentar aquesta darrera setmana. Des de feia gairebé dos mesos que la ciutat no registrava noves morts per la Covid, però en els últims set dies se n’han registrat dues, de tal manera que la xifra de defuncions augmenta a 575, segons les últimes dades publicades del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya a dia 10 de desembre.

Des de finals d’octubre que el número de defuncions es mantenia a 573, però la sisena onada ha arribat amb força a Terrassa i els indicadors ja fa un mes que només fan que empitjorar, i s’ha demostrat amb aquestes dues noves defuncions. En aquesta darrera setmana -del 4 al 10 de desembre- s’han registrat un total de 629 nous positius per PCR o per Test d’Antígens, quan la setmana anterior se’n van registrat 542, i l’altre, 275, unes xifres que només fan que anar cap a l’alça. En total, ja són més de 29.500 casos de positius confirmats acumulats a la ciutat de Terrassa des de l’inici de la pandèmia.

Aquestes xifres es noten també als centres hospitalaris, que segueixen amb una trentena de persones ingressades: 29 a planta i 3 a Unitat de Cures Intensives (UCI), segons dades publicades de l’Ajuntament de Terrassa amb data de 6 de desembre. A més a més, el risc de rebrot segueix mantenint-se al voltant de 600, quan a partir de 100 ja es considera de risc molt elevat. Per altra banda, han baixat el número de grups escolars confinats, segons publica l’Ajuntament de Terrassa: a dia 3 de desembre hi havia gairebé una cinquantena de grups treballant des de casa, mentre que a data de 10 de desembre s’han reduït a 33.

Davant d’aquestes xifres, l’alcalde Jordi Ballart demana a través de les seves xares socials anar amb compte i “extremar les precaucions”, sobretot en aquestes dates tant assenyalades.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Santiago Villuercas. a desembre 15, 2021 | 07:42
    Santiago Villuercas. desembre 15, 2021 | 07:42
    Pánico... Miedo... Terror..... Basta ya de tanto terrorismo sanitario, implantado por el globalismo, con el único objetivo de que los seres humanos pierdan sus derechos y libertades, y de paso envenenar el organismo con sustancias tóxicas de las cuales se está ocultando a la sociedad los efectos peligrosos y mortales que van apareciendo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa