MónTerrassa
Els tobogans del Vapor Gran de Terrassa, a l’infermeria
  • CA
La zona està tancada mentre es realitzen les obres
La zona està tancada mentre es realitzen les obres | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

Els nens -i pares- que aquest cap de setmana van acostar-se al Vapor Gran per jugar una estona amb els nous tobogans van haver de marxar cap a una altra banda. Un gran reixat protegeix tota la zona ubicada al costat de la residència de gent gran de MútuaTerrassa i davant del supermercat Bonpreu.

Segons ha pogut saber Món Terrassa, es tractaria d’unes obres de manteniment i reforma. Sembla que “per un ús no previst de l’espai”, el material del paviment ha patit un desgast excessiu i es trencava. Fa tot just unes setmanes que s’havia inaugurat però es pot dir que ha mort d’èxit.

De fet, no costa d’imaginar i els que passen sovint per allà ho saben, que les fustes que hi havia al costat dels tobogans i que permetien als infants jugar com si estiguessin escalant han patit de valent. I és que hi havia moments que no hi cabia ni una agulla de nanos allà enfilats. I el problema és que no només hi jugaven els infants. També hi havia adolescents que les feien servir com a “skatepark” o com a lloc per fer-la petar, la qual cosa ha malmès abans d’hora el material.

Així, des de l’Ajuntament informen que “en els pròxims dies” es tornarà a reobrir el parc infantil i que es farà amb un canvi de material, “més resistent” per evitar que es torni a trencar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa