MónTerrassa
Territori licita l’ampliació de la C-58 entre nus de Sant Pau i l’AP-7
  • CA
C-58 | Google Maps

!--akiadsense-->

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat la licitació, per un import de 8,3 milions d’euros, de les obres d’ampliació de l’autopista C-58 entre l’enllaç de Sant Pau de Sabadell i la connexió amb la B-30/AP-7, a Badia del Vallès. Aquesta actuació permetrà millorar la fluïdesa del trànsit, especialment en hores punta, i consistirà en la construcció de dos nous carrils en la calçada de l’autopista en sentit Barcelona. Es preveu que les obres comencin la tardor vinent i tinguin un termini d’execució de 12 mesos.

La C-58 és una de les principals vies d’accés a Barcelona per als vehicles que venen del Vallès Occidental i el Bages. A l’entorn de l’enllaç de Sant Pau, va registrar una mitjana de trànsit en dia laborable de 173.000 vehicles, 91.500 en direcció Barcelona i 81.500 en direcció Terrassa i Manresa. Tot i comptar amb tres carrils de circulació, la calçada en sentit Barcelona presenta problemes de congestió perquè es produeixen moltes incorporacions i canvis de carril.

L’ampliació que s’impulsa facilitarà els moviments de trenat o canvi de carril d’entrada a l’autopista C-58 dels vehicles que venen de Sabadell i Bellaterra amb els vehicles que surten per anar a l’autopista AP-7 / B-30 en direcció Lleida – Tarragona o en direcció a Girona. Els treballs comportaran la formació de dos carrils més a l’autopista en sentit Barcelona per a facilitar als conductors aquests moviments, tot donant continuïtat als ramals actuals de l’enllaç de Sant Pau.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jordi a juny 01, 2017 | 15:36
    Jordi juny 01, 2017 | 15:36
    Excel.lent notícia!!! Una inversió imprescindible

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa