MónTerrassa
Els terrassencs prioritzen 3 problemes greus
  • CA

El nou Baròmetre municipal, presentat avui, mostra els tres problemes més greus de Terrassa: la inseguretat, la neteja i l’economia. A continuació, i en ordre de més a menys, se situen: covid, trànsit, aparcament i immigració.

I quines són les preocupacions més grans amb efectes personals? En aquest cas, se situa en primer lloc la delinquència, i en segon, un aspecte en teoria conjuntural i que ha de desaparèixer, la Covid 19. A més distància estan l’atur i l’economia i la nejeta.

I quines haurien de ser les prioritats de l’Ajuntament segons el que recull el baròmetre? Doncs solucionar els problemes de delinquència i la feina i l’economia en general.

Com es percep la dinàmica de la ciutat? Un 37,8 per cent dels enquestasts manifesten que Terrassa ha millorat, mentre un 41,8 per cent creuen que tot roman igual, i només un 19,7 per cent la veuen pitjor. I més de la meitat són molt optimistes i afimen que la ciutat millorarà en un futur. Menys d’un10 per cent consideren que anirà a pitjor.

El Baròmetre recull indicadors bàsics d’opinió sobre la ciutat de Terrassa, la gestió municipal, l’actuació pública i temes d’actualitat. El seu desplegament permet conèixer l’opinió que tenen els terrassencs i les terrassenques sobre la seva ciutat, els seus serveis, virtuts i principals preocupacions. L’han presenta la regidora de Plans i Projectes, Ona Martínez, i el quart tinent d’alcalde, Noel Duque.

Fitxa Tècnica
Àmbit: Municipi de Terrassa.
Univers: Població de 18 anys i més empadronada a Terrassa.
Mètode de recollida d’informació: Entrevista telefònica assistida per ordinador (CATI).
Procediment de mostreig: Estratificat per afixació proporcional segons quotes de sexe, edat
i districte de residència.
Grandària de la mostra: 1.000 entrevistes vàlides.
Error mostral: ± 3,02% per a un nivell de confiança del 95,45% i sota el supòsit de màxima
indefinició (p=q=50%).
Treball de camp: del 23 de novembre al 15 de desembre del 2021.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa