Entrada al pàrquing de la plaça Vella de Terrassa
Entrada al pàrquing de la plaça Vella de Terrassa | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

La setmana passada es va dur a terme una nova fase de la Zona de Baixes Emissions a Terrassa, la qual implicava el canvi de circulació en diversos carrers del Centre de la ciutat. Entre aquests, s’hi troba el del carrer del Vall o del Portal Nou. A tot això, s’hi ha d’afegir el tancament del Portal de Sant Roc. Fruit d’aquestes modificacions, són molts (forasters però també egarencs) que no saben trobar els carrers adequats per arribar fins al pàrquing de la plaça Vella.

El cert és que no és fàcil, sobretot, per aquells que venen de la zona est o nord de la ciutat, agreujat també pel canvi de sentit del pont del Cementiri Vell. La reordenació del trànsit està pensada per “expulsar” els cotxes del Centre, no per atraure’ls. Això ocasiona que si no es coneixen molt bé els carrers i el seu sentit sigui pràcticament impossible saber arribar fins a la plaça.

Per intentar paliar el que és ja una evidència (la baixada d’usuaris del pàrquing de la plaça Vella, que ha repercutit en un increment considerable del pàrquing de la plaça Nova), i davant les nombroses queixes per la dificultat d’accedir al pàrquing, des de Terrassa Centre s’ha penjat a les xarxes socials un mapa explicatiu de les vies d’entrada i sortida:

Mapa explicatiu de TerrassaCentre

!--akiadsense-->

Nou comentari