MónTerrassa
Terrassa visibilitza el paper de les dones en la ciència i tecnologia
  • CA
Presentació jornada sobre dones i ciència
Presentació jornada sobre dones i ciència | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

El regidor d’Universitats, Pep Forn; i la regidora de Polítiques de Gènere de l’Ajuntament de Terrassa, Núria Marín; han participat aquesta tarda en la roda de premsa de presentació de la Jornada Virtual Dones Ciència i Tecnologia – WSCITECH20; juntament amb Núria Salán, subdirectora de l’ESEIAAT i representant del Comitè Organitzador de la Jornada.

La Jornada Virtual Dones Ciència i Tecnologia – WSCITECH20, està impulsada pels serveis de Polítiques de Gènere i d’Universitats de l’Ajuntament de Terrassa, l’ESEIAAT-UPC, l’EUIT-UAB i la Càtedra Unesco de Sostenibilitat-UPC. La Jornada estava prevista per al dia 27 de març i es va haver d’ajornar a causa de la crisi sociosanitària causada per la Covid-19. Finalment, se celebrarà el dia 14 d’octubre del 2020 a les 16 h de manera virtual a través de la plataforma Teams.

L’objectiu principal de la Jornada és contribuir a visibilitzar i posar en valor les aportacions de dones que treballen en diferents disciplines dels àmbits de la ciència i la tecnologia, i especialment d’aquelles escoles presents al campus de Terrassa Universitària. Així mateix, fomentar l’accés i la participació de les nenes, noies i dones en els àmbits científics i tecnològics i integrar la perspectiva de gènere en totes les esferes de l’àmbit acadèmic i educatiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa