MónTerrassa
Terrassa, tercers a l’Encuentro de Rescate en Accidentes de Tráfico
  • CA

L’equip de Bombers de Terrassa ha quedat en la tercera posicó en l’Encuentro Nacional de Rescate en Accidentes de Tráfico. El de Rubí participarà al World Rescue Challenge 2022 (el campionat mundial d’excarceració), que se celebrarà del 7 a l’11 de setembre a Luxemburg.

Encuentro Nacional de Rescate en Accidentes de Tráfico, que ha organitzat APRAT

L’equip participarà al campionat mundial en quedar en segona posició en la classificació general del XVI Encuentro Nacional de Rescate en Accidentes de Tráfico, que ha organitzat APRAT (Asociación Profesional de Rescate en Accidentes de Tráfico) a Lanzarote aquesta setmana. Gran actuació dels tres equips representants dels Bombers de la Generalitat: Terrassa i l’equip del GROS han quedat en tercera i quarta posició respectivament.

El primer classificat de la general ha estat l’equip dels Bombers de Gandia. Al certamen hi han participat una vintena d’equips.

Rescat d’una víctima no estable en una màxim de 12 minuts

Pel que fa a la resta de premis, en la categoria de la maniobra ràpida (rescat d’una víctima no estable en una màxim de 12 minuts) l’equip de Rubí ha quedat en tercera posició i en la categoria de la maniobra estàndard (alliberar una víctima estable amb un temps màxim de 20 minuts) Rubí i Terrassa han aconseguit la segona i la tercera posició respectivament. Quan a l’actuació dels comandaments, la segona posició ha estat pel comandament de l’equip de Terrassa i la tercera pel del GROS. Els sanitaris de Rubí i Terrassa s’han endut el segon i tercer premi també en la categoria de sanitaris  i, com a equip tècnic, la primera posició ha estat per Rubí i la tercera per Terrassa.

Els equips de Terrassa, Rubí i del GROS van ser els tres millors equips classificats en el XVII Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit que es va celebrar, entre els dies 23 i 27 de maig a les instal·lacions del l’ISPC (Institut de Seguretat Pública de Catalunya).

Terrassa 3r general

3r estàndard

2n comandament

3r sanitari

3r equip tècnic

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa