MónTerrassa
Terrassa tanca el 1r trimestre amb 46 escoles i instituts amb positius
  • CA

Terrassa posa fi al primer trimestre del curs escolar 2021-22 amb un total de 46 centres educatius amb alumnes positius per Covid-19. Són dades que ha facilitat aquest dimecres al vespre, la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Terrassa, Teresa Ciurana, a través de les xarxes socials. En els últims dies, el nombre de classes que han hagut de confinar-se ha anat incrementant-se exponencialment, si bé, també hi ha centres que sembla que hagin deixat enrere ja els pitjors dies. En el darrer dia de trimestre no s’ha incorporat, però, cap classe que estigués en quarantena. S’espera que les vacances de Nadal serveixin per netejar i començar el segon trimestre amb 0 positius.

En canvi, sí que han hagut de celebrar el darrer dia des de casa fins a 50 grups de centres d’infantil i primària de la ciutat. Les dades indiquen que les escoles que tenen grups confinats són: Abat Marcet (2), Agustí Bartra, Antoni Ubach i Soler (2), Bisbat d’Ègara, Delta, El Cim (2), El Vallès, El Vapor, França (2), Francesc Aldea (2), Joan XXIII, Joaquima Verduna, Lanaspa, Les Arenes (2), Mare de Déu del Carme (2), Montserrat, Pere Viver (9), Roc Alabern (3), Roser Capdevila (6), Sagrat Cor de Jesús (4), Sala i Badrinas (2), Salvador Vinyals, Sant Domènec Savio i Santa Teresa de Jesús.

La Covid també ha afectat el tancament a les escoles bressol de Terrassa. Aquest dimecres, dia 22, s’ha tancat amb 13 grups confinats, repartits entre les escoles municipals de Coloraines, Giravolt, La Casona, Somriures (4), Tabalet i Vallparadís (4); i la bressol privada La Mainada. També cal afegir-hi 1 grup de l’escola d’educació especial Fàtima.

Quant a secundària, la regidoria informa que el trimestre s’ha tancat amb alumnes positius d’un total de 15 centres, repartits de la següent manera (i no necessàriament tots corresponen a una mateixa classe): Blanxart (22 alumnes), Can Jofresa (10 alumnes), Can Roca (3 alumnes), Egara (4 alumnes), Escola Pia (12 alumnes), Les Aimerigues (18 alumnes), Mare de Déu del Carme (2 alumnes), Montserrat Roig (13 alumnes), Pere Viver (30 alumnes), Ramon Pont (3 alumnes), Sagrat Cort de Jesús (3 alumnes), Santa Eulàlia (5 alumnes), Terrassa (28 alumnes), Torre del Palau (5 alumnes), Vedruna Vall (14 alumnes).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa