MónTerrassa
Terrassa suma dos nous centenaris

Terrassa suma dos nous centenaris entre els seus habitants. Per una banda, hi ha Leovigilda Salazar Pérez que acaba de fer 100 anys, i ha rebut la corresponent placa commemorativa de lAjuntament de Terrassa. Va néixer a la ciutat de Còrdova i, després de passar durant un període de temps visquen a Bèlgica, finalment va venir a parar a la nostra ciutat. Actualment, viu amb la seva germana i la seva neboda. L’alcalde Jordi Ballart ha volgut felicitar la nova centenària i li ha reconegut l’efemèride, “ha tingut un camí difícil, però és un exemple de no rendir-se i de tirar endavant, i amb 100 anys està estupenda. Moltes felicitats!”.

L’altre homenatjat a Terrassa i que ha rebut la placa del centenari és en Josep Sala Segalés, que ha arribat a aquesta xifra aquesta setmana. Nascut a Granollers, l’any 1948 va venir a Terrassa, on va exercir la seva professió de metge. Ho va fer durant 45 anys, tant a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa com al CAP Rambla. Recorda que va viure en primera persona els aiguats del 1962. A més de la pesca i del Barça, dues de les seves grans passions, Sala també és reconegut per haver estat vinculat durant diverses dècades al Club Atletisme Terrassa. També ha estat membre de l’entitat cultural Amics de les Arts i Joventuts Culturals, on assistia a les tertúlies fins l’esclat de la pandèmia de la Covid, i on s’ha pogut veure les seves obres com a pintor en nou exposicions.

Aquest 2021 un total de 22 terrassencs -dels quals només tres són homes- han celebrat els 100 anys d’existència. Des de l’Ajuntament de Terrassa s’ha habilitat un espai al web municipal en què es poden consultar tots els homenatjats. A la ciutat hi ha sis persones que tenen 101 anys i una amb 102 anys.

Josep Sala Segalés celebra els 100 anys | J.B.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a desembre 23, 2021 | 22:41
    Anònim desembre 23, 2021 | 22:41
    ESTE HOMBRE FUE MI MEDICO DE CABEZERA EN LOS AÑOS SESENTA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa