L’Ajuntament de Terrassa, a través del Servei de Promoció de la Gent Gran, i la Federació de Centres i Associacions de Gent Gran de Terrassa i Comarca (FCAGG), torna a celebrar la Fira de la Gent Gran el proper cap de setmana, 14 i 15 d’abril. La Federació és l’encarregada de coordinar les entitats participants i les activitats que es duran a terme. El programa inclou un ampli ventall d’activitats, des d’espectacles i exhibicions de balls, a tallers, exposicions i havaneres. La majoria d’activitats van a càrrec dels socis i de les sòcies de les entitats, clubs i associacions de la gent gran de Terrassa.

A més de les actuacions, la Fira de la Gent Gran acollirà un concurs de pintura ràpida el matí de dissabte. Les persones que hi vulguin participar hauran de dur el seu material. A les 9 h es començarà a pintar, amb un tema que s’anunciarà el mateix dia, i les obres s’hauran de lliurar a les 14 h. Els premis del concurs seran entrades per espectacles del Centre Cultural Terrassa i vals per material de pintura. El punt i final d’aquest cap de setmana festiu serà un ball de cloenda, obert a tothom. Per assistir-hi caldrà fer un donatiu d’un euro que anirà destinat al Centre de Distribució Social d’Aliments El Rebost.

Balls, vestits de paper i corals

Complementàriament a la fira d’entitats, el Centre Cultural Terrassa obrirà les seves portes per acollir una quinzena d’activitats, que en molts casos representaran la culminació de l’activitat de tot l’any a diverses entitats. Així, aquest dimarts, 10 d’abril, entre les 16.30 i les 19h tindrà lloc una desfilada de vestits de paper i un concert de corals a càrrec dels casals de Gent Gran Terrassa Centre, Ca n’Aurell, La Maurina, Anna Murià i l’Antiga Coral de Can Roca.

Dimarts, 17 d’abril, hi actuaran els Coros Rocieros de Can Roca i Sueños Blancos, i també hi haurà representacions teatrals a càrrec dels casals de Can Boada, Can Roca, Ca n’Aurell i Les Arenes. Finalment, dimecres 18 d’abril hi actuarà el Cafè- teatre de la Gent Gran del Districte 5 i les representacions de l’associació Aires Nuevos i els casals de Sant Pere Nord, Can Parellada i Terrassa Centre. Aquest darrer dia també es lliuraran els premis del concurs de pintura ràpida celebrat durant la Fira de la Gent Gran. Cadascun dels tres dies l’entrada al Centre Cultural costarà també un euro, que es destinarà a El Rebost.

Nou comentari