MónTerrassa
Terrassa serà una de les seus del Mobile Week
  • CA

Terrassa ha estat escollida una de les seus per a la Mobile Week. Per segon any consecutiu, la Fundació Mobile World Capital Barcelona ha decidit que la nostra ciutat aculli diferents activitats dels dies 26 al 28 d’abril. Des de l’organització consideren que Terrassa és un “important pol de recerca i innovació, a més d’acollir el segon campus universitari urbà més gran de Catalunya, amb prop de 10 mil estudiants”. Les conferències i activitats que es podran gaudir estan vinculades en tres grans eixos temàtics: Drets i
responsabilitats digitals; Habilitats professionals digitals i el paper de l’educació; i finalment, Construir el futur: Cultura i creativitat, entreteniment i nous mitjans digitals.

Per a la tinenta d’alcalde de Promoció econòmica i Projecció de la Ciutat, Núria Marín, que Terrassa torni a ser seu d’aquest esdeveniment demostra “el potencial de la ciutat, no només per atraure talent, sinó també de ser capdavanters a l’hora d’exportar coneixement estretament vinculat al teixit empresarial i educatiu de la ciutat. De nou, Terrassa torna aparèixer al mapa com a capital de la innovació tecnològica i empresarial”.

Propostes per a tots els públics

En aquests moments, des de l’Ajuntament de Terrassa, a través dels Serveis d’Innovació i Universitats, s’està treballant per concretar el programa d’activitats del Mobile Week en col·laboració amb les diferents escoles del Campus universitari, els agents econòmics i el teixit productiu de la ciutat. L’objectiu és “apropar la tecnologia a la ciutadania i crear espais de debat i reflexió que ajudin a desenvolupar un esperit crític sobre l’impacte de la tecnologia en la societat”. El programa d’activitats de la Mobile Week a Terrassa es durà a terme en format híbrid, presencial i virtual, amb propostes destinades a tot tipus de públic, des d’infants i fins a persones grans.

Per la seva banda, el regidor d’Universitats i Innovació, Pep Forn, considera que acollir de nou les activitats del Mobile Week suposa “una nova oportunitat per fer arribar l’esperit i el coneixement de la Mobile World Capital a la ciutadania i projectar la ciutat de Terrassa, les seves empreses i teixit productiu, la Universitat i els seus centres de recerca a l’exterior. A més, aquesta cita ens permet també continuar treballant conjuntament amb tot l’ecosistema innovador del territori i els seus agents, l’entorn acadèmic i de coneixement i el teixit empresarial per situar la ciutadania al centre de les nostres activitats”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa