MónTerrassa
Terrassa serà seu dels Catalonia Corporate Games 2019
  • CA

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Terrassa ha decidit sumar-se a la llista de ciutats d’arreu del món que organitzen els Corporate Games, un gran esdeveniment esportiu, social, cultural i d’empresa que té per objectiu potenciar els valors corporatius de l’empresa i la responsabilitat social empresarial. Aquests jocs se celebraran a Terrassa durant l’any 2019.

En aquest sentit, l’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, ha manifestat que “aquesta serà una gran oportunitat per a la nostra ciutat perquè Terrassa és bandera de tots els valors dels Corporate Games, tant a nivell cultural, social, esportiu, com empresarial. Vega també ha afegit que “l’esdeveniment tindrà un impacte econòmic molt positiu per a la ciutat i al mateix temps ens posicionarà al mapa de les empreses que hi participin, atraient possibles futures inversions”.

Els jocs els organitza Sport for Life, entitat impulsora dels Corporate Games, amb seu a Londres, que dona cobertura als Corporate Games arreu del món. La seva filosofia és la d’incorporar el major nombre d’empreses i ciutats del món dins de la cultura corporativa a partir de la pràctica esportiva. La societat Catalonia Corporate Games SL, és l’entitat designada i autoritzada per Sport for Life, per organitzar les edicions dels Catalonia Corporate Games que se celebrin a Catalunya.

L’Ajuntament de Terrassa destinarà 42.350 euros a la celebració dels Corporate Games 2019 i comptarà amb el suport en l’organització de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació i del Servei d’Esports. Els Corporate Games seran els primers jocs d’aquestes característiques que se celebraran a Catalunya i es convertiran en l’esdeveniment esportiu i social més important dels darrers anys a la nostra ciutat.

La primera edició dels Corporate Games a escala internacional es va celebrar l’any 1988 a la ciutat californiana de San Francisco i fins a dia d’avui han tingut lloc més de 50 edicions dels Corporate Games arreu del món. A l’Estat espanyol, la primera edició dels Corporate Games es va realitzar l’any 2007 a Bilbao.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa