L’empresa municipal encarregada de la neteja i la recollida de residus, Eco-Equip, ha reforçat el personal durant aquesta campanya nadalenca. Amb l’objectiu d’assegurar el compliment de les freqüències i reforçar els serveis, ha contractat des de l’octubre, i de manera temporal, un total de 73 persones per cobrir baixes, vacances i reforçar el servei.

A l’època de Nadal coincideixen dos factors com són l’increment de la producció de residus i els reajustaments propis del servei, necessaris per al gaudi dels dies festius per part dels treballadors i les treballadores. Per aquest motiu, es fa imprescindible l’elaboració d’un pla específic que garanteixi que el servei de neteja i recollida de residus es continua prestant de la millor manera possible a la ciutat. Aquestes incorporacions permetran substituir el personal de l’empresa que gaudeixi d’alguns dies festius durant aquest període i, al mateix temps, comptar amb recursos per fer els reforços del servei en moments puntuals.

Amb l’increment temporal de la plantilla, l’empresa pot comptar amb més operaris addicionals en les jornades dels dies d’una major necessitat, que fonamentalment són el 23, 24, 25, 31 de desembre i l’1, 2, 5, 6 i 7 de gener. El pla preveu tant el manteniment de les freqüències de recollida habituals com l’increment de les mateixes en moments concrets, així com també les fraccions concretes. Per exemple, els contenidors de cartó es buidaran els dies 6 i el 7 de gener -al marge de la freqüència habitual-, i en alguns casos s’intentarà fer dues vegades en el mateix dia. Igualment, la recollida porta a porta dels comerços també s’intensificarà, tant al Centre com a la resta de barris de la ciutat.

De la mateixa manera, la recollida de la fracció de resta i la d’orgànica també es reforçarà, en aquest cas, els dies 25 i 26 de desembre i 1 i 2 de gener. I, finalment, pel que fa al vidre, l’increment de la freqüència es produirà els dies 24 i 31 de desembre, i també el 6 de gener.

Nou comentari