MónTerrassa
Terrassa recorda les víctimes de la riuada del 62 per Tots Sants
  • CA
Visita al cementiri municipal de Terrassa
Visita al cementiri municipal de Terrassa | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha visitat aquest dijous el Complex Funerari Municipal amb motiu de la proximitat de la festivitat de Tots Sants, acompanyat de la regidora de Serveis Funeraris i Cementiri, Núria Marín, i de membres del Consell d’Administració i de la Junta General de Funerària de Terrassa. Durant la visita, la comitiva ha fet un recorregut per les instal·lacions durant la qual l’alcalde ha fet la tradicional encesa del peveter del monument a les víctimes de la riuada del 1962 i una ofrena floral als difunts del darrer any al Temple Multiconfessional. Durant l’acte també s’ha fet una visita comentada de l’exposició “Dones en el jardí de la memòria”, organitzada per Funerària de Terrassa amb la col·laboració del Museu de Terrassa.

Al llarg de 2019, Funerària de Terrassa ha fet inversions en diversos àmbits per a millorar la qualitat del servei prestat a la ciutadania. Les més importants són la reforma de les instal·lacions de l’Oficina d’Atenció al Visitant del Cementiri, la millora de la il·luminació exterior i interior del temple multiconfessional per optimitzar el consum de llum i afavorir la confortabilitat lumínica del temple; la continuació del projecte de millora dels blocs dels nínxols del cementiri, amb la rehabilitació de façanes i voreres de nou blocs; o la incorporació d’un braç articulat per a l’extracció de les cendres de l’interior de la cambra de combustió, per facilitar la tasca del personal tècnic.

Tradicional encesa del peveter en record de les víctimes de la riuada del 62
Tradicional encesa del peveter en record de les víctimes de la riuada del 62 | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

Abans de finalitzar l’any es posarà en marxa un nou sistema de control tècnic per facilitar la gestió informàtica de les instal·lacions elèctriques, de climatització i equips perifèrics del tanatori. El projecte incorpora elements de control de la despesa energètica continuant amb el compromís de Funerària amb el medi ambient. En total, Funerària ha invertit enguany 280.000 € en aquestes i altres actuacions.

Entre els projectes de futur de Funerària hi ha la construcció d’una nova ossera, adquisició d’un vehicle elèctric i una plataforma per facilitar inhumacions en blocs amb balconada, noves escales per l’accés als nínxols, construcció de noves voreres al cementiri i la instal·lació d’un nou sistema de climatització al tanatori, a més de l’última fase de l’esmentat projecte de rehabilitació de les façanes dels blocs de nínxols.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa