MónTerrassa
Terrassa reconeixerà les residències de gent gran en la lluita per la Covid-19
  • CA
La regidora Mónica Polo explicant els actes del Mes de la Gent Gran
La regidora Mónica Polo explicant els actes del Mes de la Gent Gran | Rafel Casanova – BCF

!--akiadsense-->

Aquest dijous, la regidora de Salut i Gent Gran, Mónica Polo, ha presentat el programa del Mes de la Gent Gran 2020. Enguany, a causa de la situació sanitària, s’hagut d’adaptar, reduir activitats i buscar nous formats. “Aquest any l’objectiu no és tant la participació sinó que la ciutadania vegi que l’abordatge i la promoció de la gent gran és cosa de tots”, ha manifestat la cap del Servei de Gent Gran, Vicki Hernández. D’aquesta manera, el programa contempla un total de sis actes, tres de presencials i tres de telemàtics.

El darrer acte serà una espècie d’exposició conformada per una sèrie d’imatges cedides per la mateixa gent gran que mostren un moment, un espai, unes persones o aficions estimades que per culpa de la pandèmia s’han vist paralitzades. “Volem enviar un missatge positiu i de ganes de construir en aquest mes dedicat a un dels col·lectius que més ha patit i que ha estat més vulnerable a la pandèmia de Covid-19”, ha recalcat la regidora Mónica Polo.

Així mateix, des de la regidoria s’ha explicat que es prepara un acte de reconeixement -encara per determinar-ne el format- cap als treballadors i usuaris de les residències de gent gran de la nostra ciutat. Un acte que vol posar en valor el seu “esforç i treball” durant aquests durs mesos de pandèmia i que vol constatar que s’ha obert un nou canal de comunicació entre l’administració local i els centres residencials.

Activitats pel Mes de la Gent Gran a Terrassa
Activitats pel Mes de la Gent Gran a Terrassa | A.J.

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa