MónTerrassa
L’illa de vianants del Centre s’ampliarà el gener
  • CA
Cartell de l'illa de vianants a Terrassa
Cartell de l’illa de vianants a Terrassa | L.T.

!--akiadsense-->

Des del passat dijous 5 de setembre, diversos carrers del Centre de Terrassa van canviar el sentit de la circulació. Les modificacions han comportat una desviació del trànsit cap al carrer Baldrich, la qual cosa ha comportat un increment del trànsit sobretot al carrer Baldrich.

Les veus crítiques amb els canvis s’han deixat sentir des del primer moment en què creuen que l’únic que s’ha aconseguit és “col·lapsar” encara més els vials del Centre. Des del servei de Mobilitat de l’Ajuntament de Terrassa han explicat els motius dels diferents canvis. Així, subratllen que es pretén descongestionar el carrer Topete fent l’accés per la Rutlla, “la voluntat és que l’accés al sector del carrer Rutlla sigui a través de la carretera Montcada, per tal d’evitar el trànsit de pas pel Centre de vehicles procedents d’altres sectors com el del carrer Topete”.

Sobre la dificultat d’accés al pàrquing de la plaça Vella, manifesten que la voluntat és “que s’hi accedeixi a través dels carrers Cabanes, Col·legi i Forn, per tal d’evitar el trànsit de pas que travessi el Centre”, i en aquest sentit, avancen que “pel carrer Dr Cabanes en sentit de baixada només circularan residents i els usuaris que surtin de l’aparcament de la plaça Vella, per la qual cosa es preveu que el volum de vehicles en aquest sentit sigui baix”.

D’altra banda, sobre el col·lapse actual avisen que la situació “revertirà el proper mes de gener, en què s’ampliarà la illa de vianants als sectors de Vapor Gran i de Passeig“. Conseqüentment, els carrers de Portal Nou i Puig Novell “passaran a ser peatonals, alleugerint el trànsit del carrer Baldrich”. A diferència de la placeta de la Creu Gran, a ambdós carrers s’ha optat per instal·lar cartells que ja des d’ara vagin advertint de la recomanació de no circular-hi, i que al gener seran substituïts pels de prohibició.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa