MónTerrassa
Terrassa, present a la trobada d’alcaldes i empreses innovadores a Màlaga
Trobada d'alcaldes de la red Innpulso
Trobada d’alcaldes de la red Innpulso | Aj. Malaga

!--akiadsense-->

L’alcalde de Terrassa i copresident de la Red Innpulso, Alfredo Vega, va participar aquest dimecres en la 3a Trobada d’Alcaldes i Alcaldesses amb la Innovació i les Empreses Innovadores, esdeveniment organitzat per la Red Española de Ciudades de la Ciencia e Innovación (Red Innpulso) en col·laboració amb l’Ajuntament de Màlaga, dins de la Fira Greencities.

Aquesta 3a edició va reunir alcaldes i alcaldesses de 34 ciutats juntament amb les pimes i micropimes seleccionades a cadascuna de les ciutats Innpulso, que van tenir l’oportunitat de visibilitzar els seus projectes i d’establir una xarxa de contactes per continuar avançant en el camí de l’emprenedoria.

En el cas de Terrassa, l’empresa seleccionada va ser AEInnova, hostatjada al Qu4drant.0, que desenvolupa una gamma de solucions relacionades amb la generació d’electricitat del calor residual. La seva tecnologia patentada combina els últims avenços en materials tèrmics i termoelèctrics amb un sofisticat sistema microelectrònic capaç de proporcionar en cada moment el màxim rendiment possible. Aquestes solucions estan orientades a la millora d’eficiència energètica i a la reducció de la petjada de CO2 de la indústria, així com sistemes per a l’expansió del concepte indústria 4.0.

Durant la Trobada, també es van atorgar els Premis Innpulso en tres categories: el Projecte Emprenedor/pime més innovador; el projecte emprenedor/pime amb més projecció de futur; i el projecte emprenedor/pime amb una millor posada en escena. Els guardonats es van triar mitjançant votació online a través de la pàgina web de la pròpia Red Innpulso. La Trobada, a la qual també va assistir el regidor d’Universitat i Innovació Adrián Sánchez, va tenir lloc al Pabellón Greencities, Palacio de Ferias y Congresos de Málaga.

Nou comentari

Comparteix