MónTerrassa
Terrassa aposta per la innovació amb els Premis Muncunill
  • CA
Presentació dels Premis Muncunill a la Innovació | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

El tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, i el regidor d’Universitat i Innovació, Adrián Sánchez, han presentat aquest dimecres la segona edició dels Premis Muncunill a la Innovació, que es lliuraran el proper 18 d’abril, a les 19h, al Teatre Principal.

Aquests premis pretenen apropar la innovació a la ciutadania, reconèixer la tasca d’aquelles persones, entitats, empreses o projectes que aposten per la innovació com a model integral, així com posicionar la ciutat com una de les capitals de la innovació a Catalunya i a la resta de l’Estat. Enguany es lliuraran en quatre categories: Premi Muncunill a la Innovació d’Àmbit Local, Premi Muncunill a la Innovació Empresarial d’Àmbit Estatal, Premi Muncunill a la Innovació Cultural d’Àmbit Estatal i Premi Muncunill a la Innovació Honorífic.

L’acte de lliurament dels Premis Muncunill a la Innovació del proper 18 d’abril comptarà amb una conferència marc a càrrec de Miki Espuma, membre fundador i director artístic de la Fura dels Baus i amb un fragment de l’espectacle Free Bach 212, a càrrec de la Fura dels Baus i Divina Mysteria.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa