MónTerrassa
Terrassa Plaça obre l’últim trimestre de l’any
  • CA
Les obres a dia 12 de juliol al centre comercial Terrassa Plaça | J.M.O.

!--akiadsense-->

Amb l’estructura ja completament aixecada, la construcció del centre comercial Terrassa Plaça enfila la seva última fase per a tenir-ho tot a punt per a la seva obertura, el proper mes d’octubre. Així ho ha donat a conèixer aquest dijous en una visita d’obres a la zona el director associat de desenvolupament, Manuel Gonzalo de Ligne, acompanyat de responsables dels equips de Vopi4, L35 Arquitectos i Gleeds Iberica, encarregats de projectar i executar les obres. “La inauguració oficial serà a l’octubre, i ja es trobarà tot obert amb l’objectiu de sumar sinergies”, han recalcat.

El grup promotor del centre comercial Terrassa Plaça, ha començat a entregar els espais comercials als seus respectius operadors, que a partir d’ara i fins a la inauguració s’encarreguen d’adequar els interiors de cada una de les botigues. Aquest traspàs s’acabarà de fer la propera setmana. Actualment, hi ha prop de 150 obres treballant a bon ritme per tal de poder complir els terminis previstos. Un cop tot estigui en marxa, hi arribaran a treballar fins a 400 persones.

GALERIA DE FOTOGRAFIES DE LA VISITA

Terrassa Plaça ofereix 30.535 metres quadrats de superfície bruta llogable, corresponents a 1.015 places de pàrquing i 14 locals, que es troben entre els 250 i els 2.800 metres quadrats. Els següents arrendataris ja s’han inscrit al projecte: Bricomart (11.899 m²), Mercadona (2.739 m²), Petrocat (2.609 m²), KIWOKO (906 m²), Sprinter (1.079 m²), Maxcolchon (257 m²), Globus Moda (2.702 m²), Altafit (1.472 m²) i Tagliatella (499 m²).

Més autobusos

Per facilitar la mobilitat a la zona, l’empresa i l’Ajuntament han acordat la participació de la companyia en el finançament del transport públic durant els propers 10 anys, amb un augment de freqüència i parada davant Terrassa Plaça dels autobusos que surten de l’estació de Renfe Terrassa Est. Terrassa Plaça comptarà amb més d’un miler de places d’aparcament per a cotxes, que inclourà endolls per a vehicles elèctrics, i 70 per a bicicletes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa