MónTerrassa
Terrassa, pionera catalana en una prova pilot en Compra Pública Innovadora
L’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, ha donat aquest matí la benvinguda institucional a les persones participants a la Jornada de Sensibilització
L’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, ha donat aquest matí la benvinguda institucional a les persones participants a la Jornada de Sensibilització | A.T.

!--akiadsense-->

L’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, ha donat aquest matí la benvinguda institucional a les persones participants a la Jornada de Sensibilització “Processos de compra pública innovadora com a eina estratègica per incidir en el teixit productiu local”. A l’acte, que ha tingut lloc a la sala d’actes de Foment de Terrassa, també han assistit el tinent d’alcalde de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació, Manuel Giménez, i el regidor d’Universitat i Innovació, Adrián Sánchez. Durant la Jornada d’avui, organitzada pel Servei d’Universitat i Innovació municipal, es detallarà l’estratègia de l’Ajuntament de Terrassa en Compra Pública Innovadora i la planificació prevista per desenvolupar una experiència pilot en aquest sentit.

D’aquesta manera, Terrassa esdevindrà la primera ciutat catalana en impulsar un projecte pilot en Compra Pública Innovadora amb la voluntat de ser model referencial d’un cas pràctic municipal. La Compra Pública Innovadora suposa crear un nou model de política d’innovació que implica innovar des de la demanda, generar productes i serveis que no existeixen al mercat, crear un major impacte al teixit empresarial i contribuir al desenvolupament sistemàtic d’I+D+i a l’empresa.

Nou comentari

Comparteix