MónTerrassa
Terrassa per la Independència celebra el 6è aniversari
  • CA

Els membres i simpatitzants de Terrassa per la Independència estan de celebració. Aquest dissabte, 1 d’abril, l’entitat celebra el seu 6è aniversari. I ho farà al carrer Major amb una parada especial de sis a vuit del vespre.

Impulsada per alguns membres de Terrassa Decideix, que va organitzar la primera consulta popular sobre la independència el 23 de gener de 2011, Terrassa per la Independència va néixer amb la voluntat de continuar aquell camí engegat en la nostra ciutat. A l’any següent, Terrassa per la Independència es va constituir com a l’Assemblea Territorial de l’Assemblea Nacional Catalana, nascuda el 3 de març de 2012. La coincidència en objectius i maneres va fer possible aquesta nova etapa.

La delegació local de l’ANC vol fer explícit el seu agraïment a totes les persones que al llarg d’aquests 6 anys han col·laborat amb l’entitat, ja sigui participant en algun dels seus actes, oferint assessorament o fent-se soci. En aquesta data assenyalada, el Secretariat Territorial celebra el seu naixement i anima a tothom a participar en la recta final que ens portarà al Referèndum.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa