MónTerrassa
Terrassa multa 46 empreses per incomplir l’ordenança de publicitat al carrer
  • CA

El darrer dispositiu específic de control del compliment de l’Ordenança d’activitats publicitàries ha permès a la Policia Municipal de Terrassa detectar prop de mig centenar d’empreses, concretament 46, que fan publicitat de les seves activitats a la via pública sense respectar les normes municipals.

L’objectiu d’aquesta campanya era localitzar tant aquestes empreses infractores com els espais més afectats per la publicitat incontrolada, habitualment, en forma de cartells. Els agents del cos de policia local han dut a terme les inspeccions durant la setmana del 23 al 30 de maig, i han comprovat l’estat d’alguns punts concrets ubicats als sis districtes de la ciutat.

La lluita contra la col·locació de publicitat sense control i en espais no destinats a aquesta finalitat es justifica perquè suposa una infracció de les ordenances municipals i genera una considerable sensació de degradació de l’espai públic. S’han detectat durant la campanya un total de 10 espais amb especial incidència d’aquesta pràctica al Districte 1; un altre lloc al Districte 2; cinc punts més al Districte 3; un altre al Districte 4; tres al Districte 5; i, finalment, sis punts amb aquesta problemàtica al Districte 6.

Alguns dels 46 anunciants detectats apareixien en més d’un d’aquests 26 punts, fet que mostra que els infractors cometen les irregularitats de forma reiterada. Un cop detectats els anunciants infractors, els agents s’encarreguen d’identificar als seus responsables per tal de tramitar la denúncia corresponent a la infracció que se’ls atribueix. Aquesta campanya s’emmarca dins les mesures per lluitar contra les conductes incíviques a l’espai públic.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Antonio a juliol 06, 2017 | 23:30
    Antonio juliol 06, 2017 | 23:30
    Cada uno vende su producto como le sale de los cojones y para su mejor beneficio no venga tocar las pelotas el excelentisimo

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa