MónTerrassa
Terrassa limita l’horari del comerç minorista d’alimentació
  • CA

El Comitè d’Emergència Municipal reunit aquest dimarts telemàticament ha fet seguiment de la situació a la ciutat. El Govern municipal informa de les següents mesures:

L’Ajuntament ordena, a través d’un Decret de l’alcalde, limitar excepcionalment l’horari de funcionament del comerç minorista d’alimentació a la nostra ciutat i fixar les 21 h com a hora de tancament obligatori. El Govern municipal ha analitzat la situació a la nostra ciutat del comerç minorista d’alimentació, pel que fa als horaris de tancament al públic. Una vegada estudiats els informes dels serveis de Comerç i de Via Pública, l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha dictat un decret que fixa excepcionalment, i d’acord a la situació d’emergència/alarma que ha estat declarada, una limitació d’horaris de funcionament per al comerç minorista d’alimentació a tot el terme municipal. El text del Decret, de data 24.3.2020, és el següent:

PRIMER.- Declarar excepcionalment una limitació de l’horari de funcionament del comerç minorista d’alimentació en el terme municipal de Terrassa, per les raons imperioses d’interès general de seguretat i salut pública, fixant un horari màxim de funcionament fins les 21 hores.

SEGON.- Ordenar l’eficàcia immediata d’aquesta resolució i fins a la finalització de l’estat d’alarma decretat per la gestió de la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19.

TERCER.- Publicar aquesta resolució al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB), a la seu electrònica de l’Ajuntament i a la web municipal, per raons d’interès públic i atenent a la pluralitat indeterminada de persones com a destinatàries, de conformitat amb l’art. 45.1 a) de la Llei 39/2015, LPACAP.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa