MónTerrassa
Terrassa incorpora cinc nous autobusos urbans de tecnologia híbrida
  • CA
ssz
zz | z

!--akiadsense-->

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de la tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares, ha presentat aquest migdia els cinc nous autobusos urbans de tecnologia híbrida que s’incorporen aquesta setmana a la flota de Transports Municipals d’Egara S.A. (TMESA). A l’acte, que ha tingut lloc a les cotxeres de TMESA (N-150, km. 15), també hi ha assistit el gerent de TMESA, Rafael Cortés.

Amb la incorporació d’aquests nous vehicles es completa una flota formada per els 68 autobusos, 21 dels quals són híbrids, gairebé un terç del total, menys contaminants, menys sorollosos i més respectuosos amb el medi ambient. La incorporació dels cinc nous cotxes forma part del procés de renovació de vehicles del servei, que es remunta a l’any 2017, quan es van presentar els primers vehicles d’aquesta tecnologia. En aquest sentit, l’alcalde ha anunciat que la previsió és que l’any vinent arribin sis vehicles més i s’incorporin a la flota.

Els vehicles presentats avui són de la marca Volvo, totalment equipats, de 12 metres de llarg i una capacitat màxima per a un centenar de passatgers. El seu cost ha estat de 1.675.000 euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa