MónTerrassa
Terrassa gaudirà un cop més de l’univers playmobil

El proper cap de setmana, 3 i 4 de març, el Recinte Firal de Terrassa acollirà la Fira del Col·leccionisme Playmobil, organitzat per Esplay. El preu de l’entrada serà de 3,5 euros, pels menors de 2 anys l’entrada és gratuïta.

En el marc de la fira es realitzarà el primer Concurs Infantil Abacus de Diorames Playmobil a Terrassa L’objectiu del Concurs és promoure la cultura Playmobil entre els infants de tot Catalunya, en especial de la província de Barcelona, i estimular el seu desenvolupament creatiu per mitjà de la iconografia Playmobil.

En el recinte hi podrem trobar diorames de temàtiques tradicionals i culturals de Terrassa amb la col·laboració d’entitats vinculades a Playmobil d’arreu de Catalunya però també tallers de Màscares i caretes, contes i faules del món, xapes, estampació de camisetes, tècniques d’scrapbooking i decoració personalitzada, galetes, disfresses, stop motion i maquillatge de fantasia. Així mateix, hi haurà parades amb productes i complements Playmobil i altres elements relacionats amb l’esdeveniment.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Raquel cabrera a febrer 26, 2018 | 15:37
    Raquel cabrera febrer 26, 2018 | 15:37
    Quin seria l'horari pero anar-hi?
  2. Icona del comentari de: Anònim a març 02, 2018 | 14:21
    Anònim març 02, 2018 | 14:21
    http://www.terrassa.cat/es/recinte-firal De 10 a 14 i de 16 a 20

Nou comentari

Comparteix